Over ons

André Kerstens BV - Partners in Wijn - sinds 1880 is importeur van wijnen, distillaten en frisdranken. Wij leveren als groothandel in heel Nederland aan de Horeca en wijnwinkels / slijterijen. Sinds 2013 hebben wij een winkel, André Kerstens Lokaal, in Den Haag op de Kazernestraat 112 waar wij aan de particulier verkopen.

André Kerstens en Olaf Kerstens zijn de partners die Partners in Wijn in 1999 hebben opgericht. Partners in Wijn importeert Wijn, Champagne, Port, Sherry, Madeira, Cider en Gedistilleerd uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Italië, Engeland, Zweden, Polen, Argentinië, Chili, Australië, de Filipijnen en Nieuw-Zeeland. 

Bij de selectie grijpen beide partners terug op de kennis en ervaring die de familie Kerstens in meer dan drie eeuwen in de wijnhandel opdeed: de eerste documenten die dit bewijzen dateren uit het jaar 1679.

André Kerstens is oud-directeur van André Kerstens Wijnhandel B.V. te Tilburg en meer dan 24 jaar verbonden geweest aan de Nederlandse Wijnacademie.

Olaf Kerstens is vinoloog en docent van de Nederlandse Wijnacademie en heeft diverse stages gelopen in Bordeaux, Cognac, Oporto en Jerez.

 

In 2009 is André Kerstens B.V. - opgericht in 1880 - weer teruggekomen in ons familiebezit. Wij zullen Partners in Wijn en André Kerstens B.V. in de komende jaren integreren. André Kerstens B.V. is bestendigd in het recht tot het voeren van het predikaat “ Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”.