Assortiment

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
  • Dupont Jus de Pomme Pétillant

    Dupont Jus de Pomme Pétillant

    Domaine Familial Louis Dupont maakt alleen gebruik van de eigen appelgaarden. Van de appelsoorten zijn sommige zoet (Rouge Duret), andere zuur (Rambault) of bitterzoet (Argile rouge, Binet rouge, Saint Martin, Mettais and Frequin).


    Een klein huis van grote klasse.

  • Virtuous Vodka Tastingpack Organic

    Virtuous Vodka Tastingpack Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    Een pakketje met alle smaken in een 5 cl flesje: Blond, Raspberry, Bitter Lemon, Vanilla, Ginger en Chili.

    Flavored by Nature!
  • Virtuous Vodka GINGER Organic

    Virtuous Vodka GINGER Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    Pure Vodka met Gember.

    Flavored by Nature!
  • Virtuous Vodka CHILI Organic

    Virtuous Vodka CHILI Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    De CHILI flavored Vodka heeft een zeer stevige bite.

    Flavored by Nature!
  • Virtuous Vodka RASPBERRY Organic

    Virtuous Vodka RASPBERRY Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    Vodka met met Pure Framboos

    Flavored by Nature!
  • Virtuous Vodka VANILLA Organic

    Virtuous Vodka VANILLA Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    Vodka met een vanilli stokje.

    Flavored by Nature!
  • Virtuous Vodka SEA BUCKTHORN Organic

    Virtuous Vodka SEA BUCKTHORN Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    Vodka met de bessen van de Zweedse Duinroos

    Flavored by Nature!
  • Virtuous Vodka BITTER LEMON Organic

    Virtuous Vodka BITTER LEMON Organic

    - Virtuous Vodka is echte Zweedse Vodka. Alle ingredienten (ook voor de flavored Vodka's) zijn biologisch. Echte pure smaken en geen enkele toevoegingen die er niet in thuis horen. En, nog Bio ook.

    Vodka met de echte bittere smaak van citroenschil.

    Flavored by Nature!
  • Ferdinand's Bitters Riesling and Quince

    Ferdinand's Bitters Riesling and Quince

    Ferdinand Gin is vernoemd naar de grootvader van Dorothe Zilliken van weingut Zilliken. Samen met twee vrienden, distillateur Andreas Vallendar en Denis Reinhardt hebben ze het idee achter Ferdinands bedacht.


    De gin wordt gestookt met meer dan 30 meest lokale botanicals tot 85 graden alcohol en vervolgens wordt er van de Raush wijngaard de spatlese toegevoegd. Dit laten ze een maand tot rust komen en vervolgens brengen ze het alcoholpercentage terug tot 44%. Botanicals zijn ondermeer: hop, kweepeer, lavendel, tyme, jeneverbes, sleedoorn, rozebottel, roos, koreander, gember, rode pruim, 2009 Weingut Zilliken Raush Spatlese.


    De bitters worden op basis van de Ferdinands Gin gemaakt met toevoeging van kruiden, specerijen en suiker. Hier is de basis Riesling en kweepeer

  • Ferdinand's Bitters Winerose and Lavendel

    Ferdinand's Bitters Winerose and Lavendel

    Ferdinand Gin is vernoemd naar de grootvader van Dorothe Zilliken van weingut Zilliken. Samen met twee vrienden, distillateur Andreas Vallendar en Denis Reinhardt hebben ze het idee achter Ferdinands bedacht.


    De gin wordt gestookt met meer dan 30 meest lokale botanicals tot 85 graden alcohol en vervolgens wordt er van de Raush wijngaard de spatlese toegevoegd. Dit laten ze een maand tot rust komen en vervolgens brengen ze het alcoholpercentage terug tot 44%. Botanicals zijn ondermeer: hop, kweepeer, lavendel, tyme, jeneverbes, sleedoorn, rozebottel, roos, koreander, gember, rode pruim, 2009 Weingut Zilliken Raush Spatlese.


    De bitters worden op basis van de Ferdinands Gin gemaakt met toevoeging van kruiden, specerijen en suiker. Hier is de basis wijnroos en lavendel.

  • Burschik Klassik Vermouth

    Burschik Klassik Vermouth

    Weense Vermouth

    Heldere kleur, harmonieuze geur van verschillende kruiden, fijne ronden en niet te zoete afdronk. (proefnotitie: Erikca Weninger
    AlC.: 16%, Suiker 95g

  • Burschik Dry Vermouth

    Burschik Dry Vermouth

    Weense Droge Vermouth


    "Zuivere heldere kleur met een groene zweem, mooi rond van geur en intense aroma's van kruiden, zeer harmonieus met tonen van viooltjes en citrus bittters. Verfijnde afdronk die verfrissend blijft. (proefnotie, Petra Regner-Heindl)"


    Alc.: 17%, sugar 25g


     

  • Burschik Red Vermouth

    Burschik Red Vermouth

    Rode Weense Vermouth


    De rode vermouth van Burschik maakt de range compleet. De licht bittere toets maakt dat de vermouth meer suiker en kruiden nodig heeft dan de Klassik en Dry Vermouth.


    Alc.: 16%, suiker 140g

  • Don Papa Rum 7 Years Old

    Don Papa Rum 7 Years Old

    Don Papa Rum is een rum genoemd naar de Filipijnse vrijheidsstrijder Dionisio Magbuelas, een van de leiders van de onafhankelijkheidsstrijd op het eiland Negros. Don Isio, of Don Papa, zag als kleine jongen het land van zijn ouders afgenomen worden door Spaanse suikerbaronnen, een herinnering die hem later tot voorvechter van de Filipijnse onafhankelijkheid zou drijven.


     Het eiland Negros is plaatselijk nog steeds bekend als Sugarlandia en waar suiker is, is rum. De Filipijnen zijn de tweede rummarkt ter wereld en de 100% Filipijnse Don Papa laat zien wat hoge kwaliteit vakmanschap gecombineerd met het ideale klimaat van Negros kan brengen. 

  • Don Papa Rum 7 Years Old met Koker

    Don Papa Rum 7 Years Old met Koker

    Don Papa Rum is een rum genoemd naar de Filipijnse vrijheidsstrijder Dionisio Magbuelas, een van de leiders van de onafhankelijkheidsstrijd op het eiland Negros. Don Isio, of Don Papa, zag als kleine jongen het land van zijn ouders afgenomen worden door Spaanse suikerbaronnen, een herinnering die hem later tot voorvechter van de Filipijnse onafhankelijkheid zou drijven.


    Het eiland Negros is plaatselijk nog steeds bekend als Sugarlandia en waar suiker is, is rum. De Filipijnen zijn de tweede rummarkt ter wereld en de 100% Filipijnse Don Papa laat zien wat hoge kwaliteit vakmanschap gecombineerd met het ideale klimaat van Negros kan brengen. 

  • Champagne Frerejean Frères Brut Premier Cru

    Champagne Frerejean Frères Brut Premier Cru

    Champagne Frerejean Frères, opgericht door de gebroeders Frerejean-Taittinger, maakt alleen Champagne van Premier Cru wijngaarden. Om deze zeer elegante, frisse Champagnes te produceren met weinig dosage, waarbij de ronde en verfijnde smaken door het terroir en leeftijd bepaald worden, worden ze minimaal pas na 5 jaar uitgebracht.


    De brut heeft een lage dosage van 6,5 gram.

  • Chateau de Marsan 2012

    Chateau de Marsan 2012

    AC Bordeaux Superieur


    De familie Gonfier is eigenaar en wijnmaker van Château de Marsan. Het ligt ten zuidoosten van Bordeaux in de 1er Côtes de Bordeaux. De klassieke blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc wordt gedurende 12 maanden houtgerijpt.

  • Clos Magne Figeac 2011

    Clos Magne Figeac 2011

    AC Saint-Emilion


    Clos Magne Figeac ontstond aan het einde van de 19e eeuw met de splitsing van het 200 ha tellende Domaine de Figeac. Sindsdien is het domein in bezit van de familie Romain. De wijngaard met stokken tussen de 40 en 50 jaar oud, gelegen op het prestigieuze Saint-Emilion plateau, ligt precies tussen Pomerol en Saint Emilion in en de wijn neemt dan ook de beste eigenschappen van beide appellaties aan. Gemaakt van 78% Merlot en 22% Cabernet Franc en gerijpt op deels nieuwe, deels 1 en 2 jaar oude eikenhouten vaten.

  • Chateau Loudenne 2010

    Chateau Loudenne 2010


    AC Bordeaux Cru Bourgeois
     

    Deze naar goede Bordeaux-tradities gemaakte wijn heeft 16 maanden op eiken vat gerijpt.

    Hij heeft een haast ondoorzichtige dieprode kleur en een geur van rood fruit en een pepertje.

     

    De smaak is zeer krachtig en pittig. Een stijlvolle, strakke en elegante bordeaux.

    Uitgesproken ‘maaltijdwijn’, die u moet reserveren voor een mooi stuk gebraad.


     
  • Chateau Loupiac-Gaudiet 2011 37,5 cl

    Chateau Loupiac-Gaudiet 2011 37,5 cl

    Het is eerste dat opvalt is de schitterende gouden kleur. In de geur tonen van zoet wit fruit een heel klein beetje botrytis. De rijke zoete smaak wordt mooi gecompenseerd door een fijn zuur, waardoor een zekere frisheid wordt gegarandeerd. 


    Vaak worden dit soort wijnen aangeduid als ‘dessertwijnen’. Op zich niet onjuist, want hij is heerlijk bij gebak en blauwaderkaas. Maar hij smaakt eveneens voortreffelijk bij voorgerechten van pate op leverbasis en als aperitief.

  • Chateau Loupiac-Gaudiet 2011 75 cl

    Chateau Loupiac-Gaudiet 2011 75 cl

    Het is eerste dat opvalt is de schitterende gouden kleur. In de geur tonen van zoet wit fruit een heel klein beetje botrytis. De rijke zoete smaak wordt mooi gecompenseerd door een fijn zuur, waardoor een zekere frisheid wordt gegarandeerd.


    Vaak worden dit soort wijnen aangeduid als ‘dessertwijnen’. Op zich niet onjuist, want hij is heerlijk bij gebak en blauwaderkaas. Maar hij smaakt eveneens voortreffelijk bij voorgerechten van pate op leverbasis en als aperitief.

  • Domaine Antonin Guyon Pernand-Vergelesses 1er Cru "Sous Fretille" 2012